سایت طاقچه ایرانی دانلود فایل پی دی اف کتاب یک زندگی، یک ترانه، یک رقص اوشو ترجمه سیروس سعدوندیان 130 صفحه 📘 PDF را با بهترین کیفیت و به صورت کامل برای شما عزیزان قرار داده است. کتاب “یک زندگی، یک ترانه، یک رقص” نوشته اوشو به خوانندگان دعوت می کند تا به زندگی با نگاهی عمیق و رها از قید و بندهای اجتماعی بنگرند. او در این اثر، مسیر تکامل فردی و جستجو برای حقیقت در درون خود را از طریق حکمت های معنوی و روانشناختی بیان می کند. این کتاب در واقع، یک راهنمای معنوی است که به هر فرد کمک می کند تا خود را کشف کرده و با زندگی به طور کامل و آزادانه ارتباط برقرار کند. با سایت طاقچه ایرانی برای ادامه مطالب همراه باشید.
معرفی کتاب یک زندگی، یک ترانه، یک رقص
مضمون کتاب یک زندگی، یک ترانه، یک رقص:
مضمون کتاب “یک زندگی، یک ترانه، یک رقص” حول محور خودشناسی، آزادی و شور زندگی می چرخد. اوشو به ما می آموزد که هر فرد باید از مسیرهای سنتی و محدودکننده بیرون بیاید و به درون خود سفر کند تا بتواند حقیقت وجودی اش را بیابد. در این کتاب، زندگی به عنوان یک رقص و ترانه از آزادی و هماهنگی با جهان معرفی می شود که تنها از طریق پذیرش و آگاهی عمیق ممکن است.
دانلود کتاب یک زندگی، یک ترانه، یک رقص
مخاطبین کتاب یک زندگی، یک ترانه، یک رقص:
مخاطبین این کتاب کسانی هستند که به دنبال یافتن عمق بیشتر در زندگی خود و تجربه ای معنوی تر از هستی هستند. افرادی که آماده اند از دنیای مادی جدا شوند و به سوی آگاهی درونی حرکت کنند، به راحتی می توانند پیام های اوشو را درک کنند. همچنین کسانی که به دنیای روانشناسی و فلسفه علاقه دارند، می توانند در این کتاب الهام بخش آموزه هایی را برای رشد فردی بیابند.
PDF کتاب یک زندگی، یک ترانه، یک رقص اوشو
توضیحات در مورد نویسنده کتاب یک زندگی، یک ترانه، یک رقص اوشو:
اوشو (Rajneesh) یک معلم روحانی و نویسنده معروف هندی بود که آموزه های او در زمینه خودشناسی و معنویت تاثیر زیادی بر دنیای مدرن گذاشت. او به خاطر نگاه متفاوتش به زندگی، فلسفه و دین شناخته می شود و آثارش اغلب حول محور آزادی، عشق و آگاهی است. اوشو با کتاب ها و سخنرانی هایش تلاش داشت تا افراد را از قالب های اجتماعی و مذهبی سنتی خارج کرده و به حقیقت درونشان راهنمایی کند.
دانلود پی دی اف کتاب یک زندگی، یک ترانه، یک رقص
برشی از کتاب یک زندگی، یک ترانه، یک رقص:
مقدمه فردوسی بر شاهنامه در توحید خدا و ستایش خرد و آفرینش جهان و افلاک عناصر چهارگانه و موالید سه گانه جماد و نبات و حیوان است. در اصل خدای نامه چنین مقدمه ای نبوده است. جهان بینی خدای نامه از اوستا گرفته شده بود و بنا به گفته حمزه اصفهانی در تاریخ سني ملوک الارض و انبیاء، هنگامی که ابن المقفع خدای نامه را از پهلوی به عربی ترجمه می کرد این قسمت را که مبنی بر جهان بینی زردشتی بود ترجمه نکرد زیرا آن را با عقاید مسلمانان سازگار نمی دید. علاوه بر آن خود مردی منطقی و خردگرا بود و با اساطیر میانه ای نداشت.