سایت طاقچه ایرانی دانلود فایل پی دی اف کتاب گفتگو با استالین میلوان جیلاس ترجمه دکتر عنایت الله رضا 325 صفحه 📘 PDF را با بهترین کیفیت و به صورت کامل برای شما عزیزان قرار داده است. کتاب گفتگو با استالین نوشته میلوان جیلاس، نگاهی کم نظیر به شخصیت و سیاست های ژوزف استالین، رهبر اتحاد جماهیر شوروی، ارائه می دهد. این کتاب روایتی مستند از دیدارها و مذاکرات نویسنده با استالین است که به شکلی صریح و بی پرده ابعاد ناشناخته قدرت او را آشکار می کند. اثر، سندی تاریخی و تحلیلی درباره دیکتاتوری و ایدئولوژی کمونیستی است. با سایت طاقچه ایرانی برای ادامه مطالب همراه باشید.
معرفی کتاب گفتگو با استالین
مضمون کتاب گفتگو با استالین:
گفتگو با استالین خاطرات میلوان جیلاس از ملاقات هایش با استالین در سال های پس از جنگ جهانی دوم را روایت می کند. او به جزئیات بحث های سیاسی، دیدگاه های استالین درباره جهان و نحوه رهبری اش می پردازد. کتاب به بررسی روابط میان اتحاد جماهیر شوروی و کشورهای بلوک شرق و روش های سلطه جویانه استالین در عرصه سیاست جهانی می پردازد. همچنین تناقض های درونی رژیم کمونیستی و شخصیت استالین را به خوبی ترسیم می کند.
دانلود کتاب گفتگو با استالین
مخاطبین کتاب گفتگو با استالین:
این کتاب برای علاقه مندان به تاریخ سیاسی، مطالعات مربوط به اتحاد جماهیر شوروی، جنگ سرد و رهبران سیاسی قرن بیستم مناسب است. پژوهشگران علوم سیاسی، مورخان و کسانی که به تحلیل شخصیت های تاریخی علاقه دارند، از محتوای این اثر بهره خواهند برد. همچنین خوانندگانی که به دنبال درک بهتر دیکتاتوری های مدرن هستند، می توانند از این کتاب دیدگاهی منحصربه فرد کسب کنند.
PDF کتاب گفتگو با استالین میلوان جیلاس
درباره نویسنده کتاب گفتگو با استالین میلوان جیلاس:
میلوان جیلاس، نویسنده، سیاستمدار و نظریه پرداز سیاسی یوگسلاویایی، یکی از منتقدان برجسته کمونیسم و ساختارهای قدرت در اتحاد جماهیر شوروی بود. او که در دوران حکومت کمونیستی خود از مقام های بلندپایه بود، پس از جدا شدن از حکومت، به منتقد سرسخت دیکتاتوری استالین و نظام های تمامیت خواه تبدیل شد. آثار او نقدی تیزبینانه بر ایدئولوژی های قدرت طلبانه و نظام های استبدادی است.
دانلود پی دی اف کتاب گفتگو با استالین میلوان جیلاس
برشی از کتاب گفتگو با استالین:
گرچه او همه آنچه را در دل داشت بر زبان نمی آورد ولی آنچه می گفت روشن و استوار بود. وی ضمن در نظر داشتن روابط اتحاد شوروی با غرب معتقد بود که اظهار نظر پیرامون خصیصه کمونیستی حوادث یوگسلاوی هنوز زود است ولی با این همه ماهیت رویدادهای یوگسلاوی را بخوبی درک میکرد من نیز عقیده داشتم که در کار تبلیغات باید پیش از هر چیز به امر مبارزه با اشغالگران تکیه کرد و نباید به ماهیت کمونیستی این مبارزه اشاره نمود ولی میخواستم جریان امر به صورتی پیش رود که رهبران شوروی و شخص دیمیتروف این نکته را در یابند که دست کم در یوگسلاوی اصرار پیرامون ائتلاف کمونیستها با احزاب بورژوایی کاری است عبث و بیهوده زیرا چه در دوران جنگ و چه به هنگام جنگهای داخلی معلوم شد حزب کمونیست تنها نیروی سیاسی واقعی کشور بوده است حاصل تلاش ما آن میشد که دولت پادشاهی یوگسلاوی در مهاجرت و به طور کلی نظام سلطنتی یوگسلاوی به رسمیت شناخته نشود.