کتاب تکنولوژی آموزشی وحیده علیپور
بعد نرم افزاری به شدت رشته تکنولوژی آموزشی را تحت تأثیر قرار داده است با این حال، تکنولوژیهای نظری تنها عوامل تأثیر گذار بر این رشته نیستند. در حقیقت بسیاری از نظرات بالا توسط پژوهشگرانی خارج از این حوزه بیان شده اند و بعدها توسط متخصصان و پژوهشگران تکنولوژی آموزشی اقتباس شده اند. برخی نیز به بعد سخت افزاری به عنوان یکی از قابلیت ها و توانایی های تکنولوژی آموزشی نگاه میکنند. با سایت طاقچه ایرانی برای ادامه مطالب همراه باشید.
کتاب تکنولوژی آموزشی پیشرفته
تجزیه و تحلیل محتوا به گامهای کوچک تر مطابق نظر رفتار گرایان، محتوا و مباحث پیچیده را نمیتوان در حالت کلی آموزش داد بلکه ابتدا آنها را باید به گام ها و اجزا تشکیل دهنده آن تقسیم کرد و سپس براساس رابطه ای که بین مؤلفه ها وجود دارد، نخست ابتدایی ترین بحث که پایه و مبنا برای سایر مباحث است ارائه شود و سپس موضوعات به نسبت دشوارتر در نظریه های رفتارگرایی موضوعات به صورت سلسله مراتبی شکل میگیرند که یادگیری هر مطلب منوط به یادگیری مباحث قبلی است.
تکنولوژی آموزشی وحیده علیپور PDF
از تأثیرات این مکتب بر تکنولوژی آموزشی می توان ارائه نظریه ارتباطات از سوی متصدیان وسایل شنیداری دیداری و توجه به فراگرد ارتباط دانست. تأثیر مهم دیگر پیدایش نگرش سیستمی و کاربرد آن در زمینه تعلیم و تربیت و آموزش بود. اعمال نگرش سیستمی منجر به تلقی خاصی از نظامهای آموزشی شد که آموزش را فرا گردی شامل زیر مجموعه ها یا خرده نظام ها می داند و تعامل بین این خرده نظام ها، آموزش را شکل می دهد.
کتاب تکنولوژی آموزشی مدرسان شریف
فن آموزشی که مستلزم استفاده دانش آموز از مواد آموزشی به ویژه مواد آموزشی برنامه دار بسته های نرم افزاری و سیستم های آموزشی شنیداری و شامل استفاده از محرک ها پیش بینی های لازم برای پاسخ ها بازخورد ها و آزمون هایی است که بر اساس آن دانش آموزان می توانند بدون دخالت معلم یا حداقل راهنمایی او به یادگیری بپردازند.
قیمت کتاب تکنولوژی آموزشی وحیده علیپور
در فصل ششم به بحث و بررسی در زمینه تجارب ملی و بین المللی در زمینه استفاده از تکنولوژی آموزشی در آموزش ویژه پرداخته شده است. در این رابطه باید افزود که یکی از فواید و کاربردهای فناوری و تکنولوژی آموزشی در حوزه تعلیم و تربیت، استفاده از ظرفیت ها و قابلیت های آن برای پاسخگویی به نیازهای مخاطبان خاص با نیازهای ویژه است. کاملاً روشن است که مخاطبان خاص با نیازهای ویژه نیاز به ارائه خدمات منحصر به فردی دارند که این خدمات را می توان با استفاده از ظرفیت ها پتانسیل ها و پیشرفت هایی که در زمینه تکنولوژی آموزشی به وقوع پیوسته است، ارائه Mume arti داد. در همین راستا در این فصل تجارب ملی و بین المللی موجود به همراه توضیح کاربردهای رایانه در آموزش ویژه ارائه شده است.
کتاب تکنولوژی آموزشی نویسنده وحیده علیپور
به طور عمده از راه تلفیق پیشرفت های علوم طبیعی و علوم انسانی توسعه می یابند و هدف از توسعه آنها ایجاد قابلیت برای بهره برداری بهتر از سخت افزار ها، افزایش کارایی تفکر فردی و جمعی، بهبود خلاقیت فردی و گروهی تعیین هر چه بهتر هدف های فردی و سازمانی، انطباق هر چه بیشتر سخت افزار ها و محیط زندگی با انسان ها و جامعه است. به تازگی برخی کشور ها از نوعی تکنولوژی جدید نیز به نام تکنولوژی های انسانی صحبت می کنند که ریشه در علوم انسانی داشته و از جهات بسیار با تکنولوژی های نرم شباهت دارد. ارگاس، 1377 ترجمه مؤسسه صنایع دفاعی دفتر همچنین سال هاست از کاربرد تکنولوژی در آموزش ابتدا در حیطه سخت افزاری و سپس نرم افزاری در قالب روش و یا یک رشته علمی سخن به میان آمده است.
دانلود رایگان تکنولوژی آموزشی وحیده علیپور
هر گونه بحث در زمینه نقش فلسفه در تکنولوژی آموزشی حقیقتاً با اقدامات جمیز دی فین آغاز شد. کسی که به عنوان پدر تکنولوژی آموزشی شناخته شده است. در سال 1962، فین در یک گردهمایی مقاله ای را نزد جان ،دیوئی، جامعه شناس بزرگ می فرستد که عنوان آن راه رفتن به سمت تغییره بود در مقدمه مقاله، فین کتاب های متعددی را در زمینه فلسفه آموزش بررسی کرده است در آغاز ارائه مقاله وی تکنولوژی آموزشی را به عنوان شیوه تفکر در زمینه مسائل کلاس های خاص و ارائه راه حل برای آنها تعریف میکند، در حالی که توجه خاص خود را به فیلسوفان آموزشی مبذول داشته است زمانی فین معتقد بود که فلسفه تکنولوژی آموزشی غیر قابل درک است و جهت رد این موضوع سلسله مباحثی را برای تعداد کثیری از فیلسوفان آموزشی ترتیب داد.
خرید تکنولوژی آموزشی وحیده علیپور
در این فصل تعاریف و مفاهیم رایج در رشته تکنولوژی آموزشی ارائه شد. در ابتدا رشته تکنولوژی آموزشی از دیدگاه ریشه یابی لغت لاتین آن مورد تشریح قرار گرفت و در ادامه مفاهیمی همانند آموزش و تکنولوژی آموزشی توضیح داده شد و تعاریف تعدادی از صاحب نظران این رشته در این زمینه ارائه شد و در ادامه به تعدادی از اصطلاحات رایج در زمینه رشته تکنولوژی آموزشی اشاره شد. بعد از آن مطالبی در حوزه ماهیت و مقاصد تکنولوژی ،آموزشی ارکان تشکیل دهنده تکنولوژی آموزشی، کاربرد تکنولوژی آموزشی در فرایند یاد دهی یادگیری و در نهایت هدف ها و فواید تکنولوژی آموزشی مورد بحث قرار گرفت.
پی دی اف کتاب تکنولوژی آموزشی وحیده علیپور
دیدگاه نوظهور دیگری که به بررسی آن می پردازیم دیدگاه ارتباط گرایی است. زیمنس بیان میکند که ارتباط گرایی به عنوان پارادایم جدید یادگیری در عصر دیجیتال مطرح است این، نظریه سه نظریه یادگیری مطرح رفتار گرایی شناخت گرایی و سازنده گرایی را به چالش کشانده و آن ها را در رویارویی با نیاز های عصر دیجیتال ناکافی میداند از نظر ارتباط گرایی یادگیری عبارت است از فرایند خلق گره ها و ارتباطات جدید به عبارت دیگر فرایند شکل دهی و شکل گیری شبکه ها است.