سایت طاقچه ایرانی دانلود فایل پی دی اف کتاب تاریخ تمدن عصر ناپلئون11 ویل دورانت ترجمه اسماعیل دولتشاهی 1594 صفحه 📘 PDF را با بهترین کیفیت و به صورت کامل برای شما عزیزان قرار داده است.کتاب “تاریخ تمدن عصر ناپلئون” اثر ویل دورانت، بخشی از مجموعه بزرگ “تاریخ تمدن” است که به بررسی تحولات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در دوران ناپلئون پرداخته است. این اثر به خواننده کمک میکند تا درک عمیقتری از تأثیرات ناپلئون بر اروپا و جهان داشته باشد. دورانت با نگاهی جامع و تحلیلی، وقایع و شخصیتهای کلیدی این عصر را به تصویر میکشد. با سایت طاقچه ایرانی برای ادامه مطالب همراه باشید.
معرفی کتاب تاریخ تمدن عصر ناپلئون 11
مضمون کتاب تاریخ تمدن عصر ناپلئون11:
مضمون اصلی کتاب “تاریخ تمدن عصر ناپلئون” تحلیل و بررسی تحولات سیاسی و اجتماعی در قرن نوزدهم و تأثیر ناپلئون بر این تحولات است. دورانت به بررسی تغییرات فرهنگی، اقتصادی و نظامی پرداخته و نشان میدهد که چگونه تصمیمات ناپلئون بر روند تاریخ اروپا تأثیر گذاشته است. این کتاب همچنین به بررسی فرآیند شکلگیری ملتها و ایدههای جدید در این دوران میپردازد.
دانلود کتاب تاریخ تمدن عصر ناپلئون11
مخاطبین کتاب تاریخ تمدن عصر ناپلئون11:
کتاب “تاریخ تمدن عصر ناپلئون” برای عموم علاقهمندان به تاریخ، دانشجویان و پژوهشگران علوم انسانی مناسب است. افرادی که به دنبال درک بهتر از تاریخ اروپا و تأثیرات ناپلئون بر آن هستند، میتوانند از این اثر بهرهمند شوند. همچنین، این کتاب به کسانی که به بررسی روابط بینالملل و تحولات اجتماعی علاقهمندند، توصیه میشود.
PDF کتاب تاریخ تمدن عصر ناپلئون11
توضیحات درباره نویسنده کتاب تاریخ تمدن عصر ناپلئون 11 ویل دورانت:
ویل دورانت، نویسنده و تاریخنگار مشهور آمریکایی، با آثارش در زمینه تاریخ و فلسفه معروف است. او به عنوان یکی از برجستهترین تاریخنگاران قرن بیستم شناخته میشود و کتابهایش به دلیل نثر ساده و قابل فهم برای عموم، محبوبیت زیادی دارند. دورانت با تلاش برای ارائه یک دید جامع از تاریخ بشریت، به تحلیل عمیق و انتقادی رویدادهای مختلف پرداخته است..
دانلود پی دی اف تاریخ تمدن عصر ناپلئون11
برشی از کتاب تاریخ تمدن عصر ناپلئون11:
بسیاری از کشیشان بخشها که از عواید بخش خود در نتیجه پرداخت عشریه محروم بودند در تهیدستی پرهیز کارانه ای به سر می بردند و حال آنکه جمعی از اسقفها با جلال و شکوه می زیستند و اسقفهای اعظم مغرور دور از قلمرو خود، در پیرامون دربار پادشاه رفت و آمد می کردند به همان نسبت که دولت فرانسه به ورشکستگی و افلاس نزدیک می شد، کلیسای فرانسه بر طبق تخمین تالران از عایدی سالانه 150 میلیون لیور برخوردار بود طبقه سوم که بار مالیات را به دوش می کشید، تعجب می کرد که چرا نباید کلیسا را مجبور ساخت که ثروت خود را با دولت تقسیم کند. هنگامی که مطالب مربوط به بیدینی انتشار یافت هزاران تن از شهروندان طبقه متوسط و صدها تن از اشراف دست از آیین مسیحیت برداشتند، و آماده شدند که حملات انقلابیون را علیه ذخایر مقدس و محفوظ با آرامشی فیلسوفانه بنگرند.