سایت طاقچه ایرانی دانلود کتاب چرا گورخرها زخم معده نمی گیرند رابرت ام . ساپولسکی مترجم محمد علی امام هادی 755 صفحه 📘 PDF را با بهترین کیفیت و به صورت کامل برای شما عزیزان قرار داده است. کتاب چرا گورخرها زخم معده نمی گیرند اثر رابرت ام. ساپولسکی با ترجمه محمدعلی امام هادی، نگاهی جذاب و علمی به نقش استرس در زندگی انسان ها دارد. نویسنده با مثال هایی ساده و جذاب، تفاوت واکنش انسان و حیوانات به فشارهای روانی را بررسی می کند. این اثر ترکیبی از علم زیست شناسی، روان شناسی و جامعه شناسی است که درک بهتری از تأثیر استرس بر بدن ارائه می دهد. با سایت طاقچه ایرانی برای ادامه مطالب همراه باشید.
معرفی کتاب چرا گورخرها زخم معده نمی گیرند
مضمون کتاب چرا گورخرها زخم معده نمی گیرند:
این کتاب به بررسی استرس و پیامدهای آن بر سلامت انسان می پردازد و با تحلیل علمی، توضیح می دهد چرا حیواناتی مانند گورخرها به دلیل سبک زندگی متفاوتشان دچار بیماری های ناشی از استرس مزمن نمی شوند. ساپولسکی نشان می دهد که استرس مداوم، چگونه عامل بسیاری از مشکلات جسمی و روانی در انسان هاست و به روش های کنترل و مدیریت آن می پردازد.
دانلود کتاب چرا گورخرها زخم معده نمی گیرند
مخاطبین کتاب چرا گورخرها زخم معده نمی گیرند:
این کتاب برای دانشجویان و متخصصان حوزه های روان شناسی، پزشکی و زیست شناسی جذاب است، اما زبان ساده و مثال های روشن آن باعث می شود برای علاقه مندان به موضوعات علمی و عمومی نیز قابل فهم و مفید باشد. هر کسی که به دنبال درک بهتر استرس و راه های کاهش آن است، می تواند از این اثر بهره مند شود.
PDF کتاب چرا گورخرها زخم معده نمی گیرند رابرت ام . ساپولسکی
درباره نویسنده چرا گورخرها زخم معده نمی گیرند رابرت ام . ساپولسکی:
رابرت ام. ساپولسکی، دانشمند برجسته علوم اعصاب و زیست شناسی، در دانشگاه استنفورد تدریس می کند و به تحقیق درباره رفتار و تأثیر استرس بر بدن مشغول است. او با زبانی روان و شوخ طبع، علم پیچیده را برای عموم مردم ساده و قابل فهم می کند. ساپولسکی نویسنده ای مشهور است که توانسته است میان علم و زندگی روزمره پلی بزند.
دانلود پی دی اف چرا گورخرها زخم معده نمی گیرند
برشی از کتاب چرا گورخرها زخم معده نمی گیرند:
همچنین گاهی اوقات ما انسانها ممکن است تحت فشار مسائلی قرار بگیریم که برای گورخرها یا شیرها بی معنی هستند نگرانی در مورد وام مسکن مالیات سخنرانی در برابر ،حضار ترس از مصاحبه شغلی یا اجتناب ناپذیر بودن مرگ موضوعی مشترک بین تمام پستانداران نیست زندگی انسانی ما مملو از تجربیاتی با عوامل استرس زای روانی است که با دنیای فیزیکی گرسنگی، جراحت از دست دادن خون یا دمای هوای شدیداً نامناسب متفاوت است. وقتی ما پاسخ استرس خود را به دلیل ترس از رویدادی فعال میکنیم که بعداً در واقعیت اتفاق می افتد به خود تبریک می گوییم که این مهارت شناختی به ما اجازه داد تا دفاع خود را زودتر فعال کنیم البته این دفاعهای پیش بینی کننده می توانند کاملاً نقشی محافظتی داشته باشند زیرا بسیاری از پاسخ های استرس ما برای ایجاد آمادگی است.